Yleismurha

Yleismurhaan kuuluu ohjelman lisäksi siihen tarvittava henkilökunta sekä kaikki ohjelmaan liittyvät materiaalit. Lisäoptiona on hankkia puvustus vieraille meidän kauttamme.

Sopii sinulle jos:
Sinulla on valmis tila ja tilaisuus, jonne haluat tuoda viihdyttävää ja aidosti erilaista ohjelmaa.

Klassinen murha

Klassiseen murhaan kuuluu ohjelman, henkilökunnan ja pelimateriaalien lisäksi kaikille vieraille teemaan istuva puvustus sekä hankimme sinun puolestasi Murhamysteeriin sopivan tilan ja menun.

Sopii sinulle jos:
Haluat yllättää vieraasi unohtumat-tomalla kokemuksella ja haluat jättää järjestelyt meidän huoleksemme.

Täydellinen murha

Täydellinen murha on täysin nimensä veroinen viihdepaketti. Murhaohjelman kuorrutteeksi tuomme puvustuksen vieraille, somistamme ja valaisemme tilan juhlakuntoon, huolehdimme tarvittavasta äänentoistosta sekä vastaamme kaikista järjestelyistä aina ohjelman aloituksesta pikkutunneille.

Sopii sinulle jos:
Olet valmis kokemaan täydellisen Murhamysteerielämyksen!

Lisämausteet Murhamysteereihin

Valmiiden pakettiemme lisäksi voit muokata Murhamysteeristä täysin omannäköisesi lisäämällä Murhamysteeriin mausteita. Meidän kauttamme on mahdollista tilata mihin tahansa Murhamysteeriin puvustuksen lisäksi somistusrekvisiittaa, valokannuja, äänentoistoa, savukoneita tai vaikkapa viinipiano, joka täyttää lasin poljinta painamalla.

Lisäksi kirjoitustiimimme voi luoda Murhamysteerin aiheesta kuin aiheesta. Jos sinulla on mielessäsi tietty teema, jonka haluat herättää eloon, kysy meiltä miten tämä saadaan toimimaan. Pystymme lisäämään tarinoihin sisäpiirin vitsejä, tuotteiden / palveluiden nimiä, omia termejä jne. siten, että annamme tutuille käsitteille tarinoissa täysin uuden ja yllättävän merkityksen. Lähetä meille tarjouspyyntö täältä ja mainitse lisätiedoissa jos haluat tarinaasi hieman ekstraa.