Kuolemakin voi olla elämys

Murhamysteeri on uuden ajan elämysohjelma, jonka tavoitteena on tempaista vieraat pois arjesta ja heittää heidät keskelle täysin toisenlaista todellisuutta. Murhamysteeri ei nimestään huolimatta ole kuolemanvakava tilaisuus, vaan ennen kaikkea todella hauskaa ja osallistavaa ajanvietettä, jossa vieraat pääsevät näyttämään todelliset kyntensä ilman sen vakavampia seuraamuksia.

Murhasta on moneksi: ohjelma on räätälöitävyytensä puolesta sovelias niin yritysjuhliin kuin yksityistilaisuuksiinkin. Murhamysteeri on mahdollista järjestää 10 hengen tilaisuuksista aina 200 vierasta käsittäviin suurempiin kokonaisuuksiin saakka. Me lupaamme tarjota vieraille unohtumattoman illan ja yhteisen elämyksen, josta riittää puhuttavaa.

Murhamysteerivalikoimaamme kuuluu tällä hetkellä useita loistaviksi todettuja Murhamysteerijuonia jokaiseen makuun. Tarinoiden teemat vaihtelevat mafia-henkisistä salakapakoista elegantteihin kasinoihin ja kullankaivajien historiasta 70-luvun diskon kautta tulevaisuuteen avaruusasemalla. Yhdistävä tekijä tarinoissa on se, että jokainen on saanut osansa Tuonen kuuluisasta värikynästä, sillä kirjoitamme yli 90 % tarinoistamme itse ja loputkin tarinat kokevat suuria muokkauksia. Voit osallistua Murhamysteereihin kolmella eri tavalla:

  • Perinteinen Murhamysteeri Tuoni Studioiden tyyliin osallistaa jokaisen vieraan tarinaan tehokkaasti. Kaikki vieraat saavat oman roolihahmon, jolla on omat tavoitteet ja tehtävät juonen kannalta. Perinteinen murha saa takuuvarmasti 10-80 vieraan ryhmät juonittelemaan.

  • Murhamysteeriesityksissä yleisön joukosta on valittu etukäteen 6-8 epäiltyä, joita syytetään murhasta. Epäiltyjen haastattelijana (sekä vieraiden hauskuuttajana) toimii Tuonen oma etsivä, ja muiden vieraiden tehtävänä on ratkaista tapahtumien kulku. Toimii yli 50 vieraalle.

  • Murhamysteerikierrokset järjestetään amazing racen hengessä kaupungin ydinkeskustan alueella, ja vieraiden tehtävänä on selvittää ryhmittäin kryptisiä arvoituksia sekä löytää tiensä maaliin. Murhamysteerikierrokset laittavat kerrallaan 30-200 vierasta liikkumaan ja hieromaan harmaita aivosolujaan.

Murhamysteerit yrityksille

Kaipaako tiimisi ohjelmaa virkistystoimintaan ja mönkijällä on jo ajeltu? Entä onko näköpiirissä suurempi tilaisuus, jossa koko henkilöstölle pitäisi keksiä jotakin persoonallista tai jopa personoitua ohjelmaa? Älä klikkaile enempää, löysit etsimäsi.

Murhamysteeri on erinomainen ja taatusti erilainen vaihtoehto tilaisuuteen, jossa ryhmä halutaan palkita onnistuneesta projektista tai muuten vain tarjota rentoa ajanvietettä työn oheen. Jännitystä ja huumoria saumattomasti yhdistelevä ohjelma varmistaa, että jokainen pääsee osallistumaan ja juonittelemaan tasapuolisesti. Murha voi tapahtua joko yhdessä tilassa tai halutessasi mobilisoituna versiona kaupungin tai jopa metsän syövereissä.

Tuoni Studiot toimittaa kokonaisvaltaisen avaimet käteen -palvelun sisältäen kaiken tarvittavan murhaavan hauskan Murhamysteeri-ohjelman toteuttamiseen. Laita meille viestiä täältä ja keskity rauhassa oikeisiin töihin.

Murhamysteerit yksityisille

On kyse sitten polttareista, syntymäpäiväjuhlista tai muuten vain illanistujaisista, Murhamysteeri tuo tilaisuuteen lisämausteen, joka ei unohdu vähään aikaan. Emme järjestä vain ja ainoastaan yritystilaisuuksia, vaan tulemme tarvittaessa viihdyttämään vieraitasi vaikkapa omaan kotiisi ja pyyhimme veret lattialta lähtiessämme. Jos kaipaat ohjelmaa tilaisuuteesi tai sinulla on vasta alustava idea mielessäsi, me autamme sinua nostamaan pisteitäsi vieraiden silmissä.

Meiltä löytyy myös varta vasten pelkille mimmeille tai äijäporukoille kirjoitettuja mysteereitä, jotka ovat huumoriasteeltaan puhdasta kultaa ja K-18 -materiaalia. Etenkään Kohtalokasta pudotusta ei suositella heikkohermoisille!

Halutessasi voit käydä lukemassa täältä erään viehkeän morsiamen fiiliksiä polttareista, joissa yhtenä osana oli Tuoni Studioiden Murhamysteeri. Kyseinen juoni löytyy valikoimastamme reippaalla kädellä muokattuna ja valmiina personoitavaksi, sillä jokainen polttarisankari on erilainen, eikä Tuoni Studiot suostu järjestämään kaksia täysin samanlaisia polttareita. Nih. Tilaa siis oma murhasi täältä.

Murhamysteerit Irlannissa

Jos haluat ohjelmaltasi jotain todella eksklusiivista, Murhamysteeri on mahdollista järjestää myös vihreällä saarella sijaitsevan aidon linnan uumenissa. Viskintuoksuinen maaperä, yksinäinen linna nummien keskellä ja tuopillinen tai kaksi Guinnessia varmistavat niin nauruhermoja kuin selkäpiitäkin kutkuttavan Murhamysteerielämyksen syntymisen kuin itsestään.

Murhamysteerimatka Irlantiin on tarkoitettu 15-60 vieraan ryhmille ja matka voi toiveiden mukaan sisältää Murhamysteerin lisäksi kajakki- tai patikointiretkiä alueen ympäristöön tai vaikkapa team building-ohjelmaa kelttiläisten olympialaisten hengessä.

Tuoni Studiot järjestää Murhamysteerit Irlannissa Tourwise Irelandin kanssa, joka on Irlantilainen mutta pohjoismaalaisten toimijoiden pyörittämä matkatoimisto. Kyselyt Murhamysteereistä Irlannissa voit lähettää suoraan meille osoitteeseen murha(at)tuoni.fi tai Tourwiselle osoitteeseen info(at)tourwiseireland.com.

Referenssit

Tuoni Studiot on järjestänyt viimeisten kolmen vuoden aikana yli 200 tapahtumaa, joissa tuhannet vieraat ovat saaneet irtautua arjesta ja kokea draaman kaikki kaaret ja kurvit naurun säestämänä. Tässä on pieni lista muutamista tahoista, joiden henkilöstöä on ollut osallisena niin Tuoni Studioiden perinteisissä Murhamysteereissä, kuin Murhan muissakin muodoissa:

Acute
Aktia Pankki
Alma Media
Aste Helsinki
Bat. Power
Borenius
Bützow
Campbell Soup
Chemec
Enfo
Finn-ID
Finnpos
Fonecta
Forma Magazines
Futurice
Hairmail
HAMK
Intersport
Kesko
Lahti Travel
Lihel
Lippupiste
Logistic
NYV
PAM
Panasonic
PSHP-tiedekeskus
Roal
Tampereen teatteri
Tieto
Teoteam
Yle

Murhamysteerin tilaaminen

Tilatessasi Murhamysteerin tilaisuuteesi, voit valita haluatko meidän toimittavan vain ohjelman vai ottavan vastuun kaikista tarvittavista järjestelyistä - jolloin saat lopputuotteena itsellesi täysin valmiin tapahtuman. Meidän tulee alustavasti tietää pelin toivottu ajankohta sekä illallisvieraiden määrä. Ehdotamme sinulle sopivaa tapahtumapaikkaa, ruokalistaa sekä juomatarjoiluja, ja lopullisesta kokonaisuudesta sovimme yhdessä.

TILAAJAN OPAS:

1. Ota meihin yhteyttä joko puhelimitse, sähköpostilla tai tilauslomakkeen välityksellä
2. Kerro tilaisuuden toivottu ajankohta, kaupunki sekä vieraiden alustava määrä
3. Ehdotamme juuri sinulle sopivaa Murhamysteeriä puitteineen
4. Toimita meille osallistujalista sekä vieraiden sähköpostiosoitteet
5. Saavutte paikalle tapahtumapäivänä ja jätätte moraalin kotiin

Me hoidamme loput.